Veelgestelde vragen

Wij hebben een bewegingsruimte / podium nodig van ongeveer 3,50 meter breed en 2 meter diep als alle instrumenten aanwezig zijn. Zodra de stagepiano ontbreekt, mag de bewegingsruimte kleiner zijn. 

Het geluid en de apparatuur zal door ons geregeld worden. Verlichting echter niet. Voor de apparatuur en installaties, zijn de benodigde stroomvoorzieningen minimaal 2 stopcontacten op een maximale afstand van 10 meter van de speellocatie. Hierbij is 3000 watt vereist. 

Ja, wij nemen onze eigen geluidinstallatie en instrumenten mee. Onze geluidinstallatie is geschikt voor ruim 300 personen!

Wij waarderen het enorm als wij 1,5 uur van te voren aanwezig kunnen zijn om alles op te bouwen en om te soundchecken. Het afbouwen duurt ongeveer een klein uurtje. 

JAZEKER! Zorg maar dat die heupjes goed los zijn! Voor de meeste up-tempo nummers, gebruiken wij een drumcomputer die flinke ritmes en beats produceert. Hierdoor is het voor ons mogelijk om gezellige dansnummers te spelen! Let wel, wij blijven ondanks een hoop creativiteit wel een duo, geen tienkoppige band. 

Geef maar door! Het is zowel mogelijk om de verzoeknummers voor het optreden, als tijdens het optreden door te geven. Uiteraard gaat onze voorkeur uit naar voor het optreden, zodat wij het nummer goed kunnen voorbereiden. 

De kracht van muzikanten is om het juiste volume te vinden passend bij de gelegenheid. Willen jullie lekker losgaan? Geen probleem! Daar waar de gelegenheid vraagt naar achtergrondmuziek, zorgen wij er zeker voor dat gasten elkaar kunnen blijven verstaan. Het is uiteraard wel belangrijk om te weten dat hoe dichter je bij onze speakers staat, hoe harder het zal klinken. 

Jazeker, wij hebben allerlei speellijsten, van achtergrondmuziek tot dance classics, zelfs top 40. Het is uiteraard ook mogelijk om een eigen gemaakte playlist te koppelen! 

Wij kunnen zonder moeite 4 volle uren vullen met ons repertoire, zonder dat er een nummer dubbel wordt gespeeld.

Dat kan zeker! Houd onze agenda, Facebook- & Instagram-pagina goed in de gaten. Daar zie je welke optredens besloten zijn en welke niet. Bij bruiloften maken wij standaard van te voren een afspraak om jullie mooie dag, verzoeknummers en wensen te bespreken! Ook dan laten wij live horen wat de mogelijkheden zijn. Ook zijn er op onze website een aantal video’s te vinden met rustige covers!

Absoluut! Wij schrijven ook eigen muziek. Zo kunnen wij tegen een meerprijs speciaal voor jou / iemand een persoonlijk geschreven nummer maken! Op deze manier is het mogelijk om bijvoorbeeld op een bruiloft een op maat geschreven nummer te horen dat specifiek voor jou/jullie geschreven is door ons!

Yes, yes, yes! Wij zijn al verschillende keren geboekt voor o.a. kerstmarkten en kerstbeurzen. 

Contact opnemen

+31 6 38331221

info@kevinenlindsay.nl