Repertoire

Hieronder staan een aantal nummers uit ons repertoire. Wij hebben een zeer groot repertoire van ruim 200 nummers in verschillende genres! Daarnaast schrijven wij ook eigen muziek. Het is ook mogelijk om verzoekjes in te dienen zowel voor, als tijdens het optreden. Het repertoire bestaat uit een kleurrijke combinatie van top 40, feestmuziek, klassiekers, 80’s & 90’s enz. Met onze twee stemmen, stagepiano, gitaar, beatring, loopstation en drumcomputer kunnen wij de heupen goed los maken! Verzoekjes? Geen probleem! Wij horen het graag!

Ceremonie

Laat je inspireren door onze ‘Ceremonie Playlist‘ vol met prachtige nummers voor jullie trouwceremonie! Staat jullie nummer hier niet tussen? Geen probleem, wij leren hem graag!

Borrel / receptie

Laat je inspireren door onze ‘Borrel / Receptie Playlist‘! Voetjes van de vloer of toch liever achtergrondmuziek? Wij passen ons altijd aan en bespreken graag de mogelijkheden! 

Afscheid

Soms schieten woorden te kort. Muziek is de taal die kan uiten wat het hart wil zeggen. Muziek verbindt en kan troost bieden, maar ook de mooiste herinneringen terughalen. 

Contact opnemen

+31 6 38331221

info@kevinenlindsay.nl