Live muziek in de horeca

Live muziek is een zeer grote toegevoegde waarde voor het creëren van een warme ambiance. Door onze ruime ervaring aan optredens binnen de horeca, weten wij ons moeiteloos aan te passen aan de gelegenheid. Zo kunnen wij zorgen voor achtergrond muziek zodat de gasten elkaar zeer goed kunnen blijven verstaan maar toch kunnen genieten van een unieke ervaring. Mag er toch hard meegezongen en gedanst worden? Wij zorgen voor een gezellige sfeer en draaiende heupen!  

Waarom live muziek in de horeca?

Ambiance
Live muziek is cruciaal voor het creëren van een goede ambiance. Zo weten wij wanneer het belangrijk is om elkaar nog te kunnen verstaan, maar kunnen we het volume ook omhoog draaien wanneer het tijd is om te dansen!

Onderscheiden binnen de horeca
Met live muziek kun je je onderscheiden als horecaondernemer. Het is voor bijna iedereen mogelijk een radio aan te zetten, maar live muziek zorgt voor extra entertainment en een unieke ervaring voor gasten. 

Groot repertoire
Ons repertoire bestaat uit meer dan 150 nummers in verschillende genres. Denk hierbij aan pop, classics, soul, jazz, Nederlandstalig en zelfs rap! Mocht de gelegenheid een bepaald thema hebben, passen wij hier graag onze nummers op aan! Denk hierbij bijvoorbeeld aan kerstnummers! Verzoekjes? Geen enkel probleem!

Up-tempo? 
Jazeker! Ook al zijn wij een akoestisch duo, reken er maar op dat wij een ruim repertoire hebben aan dansmuziek. Daarnaast hebben wij de juiste apparatuur om ruim 300 personen mee te kunnen bereiken en te laten dansen!

Contact opnemen

+31 6 38331221

info@kevinenlindsay.nl

Sluit Menu