+31 6 38331221 info@kevinenlindsay.nl

Festivals

Kevin & Lindsay hebben al op verschillende festivals mogen spelen. Denk hierbij aan het Vogelverschrikkerfestival in Valkenswaard, Playfestival in Eersel, Sowiezo Festival, maar ook het Bier & Bokus festival in België, Reeshof Muzenconcerten in Tilburg en op de WTCE Beurs in Hamburg voor Royal Swinkels Family Brewers! 

Voordelen:

* Persoonlijk: Muziek kan hele bijzondere herinneringen naar boven brengen! Muziek verbindt. Dat is precies wat wij proberen te doen met onze covers en eigen geschreven muziek. Wij geven altijd een persoonlijke draai aan onze covers! 

*Aangenaam volume: De kracht van muzikanten is de juiste volume weten te vinden, passend bij de gelegenheid. Willen jullie lekker los gaan? Geen probleem! Zo is het voor ons mogelijk om onze stijvolle geluidinstallatie overal neer te zetten, toereikend voor zeker 200 personen. Zo kunnen wij voor elke gelegenheid eigen apparatuur meenemen!

* Op maat gemaakt: Wij spelen graag in op de sfeer en het moment. Zo kijken wij graag wat er gebeurd met het publiek. Komen de voetjes van de vloer? Reken er dan maar op dat wij die voetjes in beweging blijven houden met onze muziek! Is de setting laid-back, houden wij deze muziek maar al te graag aan.

* Uitgebreid repertiore & instrumenten: Ons huidige repertoire groeit wekelijks, met een huidig repertoire van ruim 150 nummers in verschillende genres zoals pop, rock, jazz, Nederlandstalig, soul enz. Door middel van onze gitaar, piano en horse kick zijn er veel mogelijkheden. Ook nemen wij onze eigen geluidsinstallatie mee. 

Foto’s

Gegevens Kevin & Lindsay

Telefoon: 06-38331221

E-mail: info@kevinenlindsay.nl

Facebook: facebook.com/kevinenlindsay

Instagram: instagra.com/kevinenlindsay

Website: www.kevinenlindsay.nl

Neem contact op!

© Kevin & Lindsay | Ontworpen door ProduK Media