KEVIN & LINDSAY OP FESTIVALS

Kevin & Lindsay hebben al op verschillende festivals mogen spelen. Denk hierbij aan het Vogelverschrikkerfestival in Valkenswaard, Playfestival in Eersel, Sowiezo Festival, maar ook het Bier & Bokus Festival in België, Reeshof Muzenconcerten in Tilburg, Zinderende Zomer Zondag in Eindhoven en op de WTCE Beurs in Hamburg voor Royal Swinkels Family Brewers (Bavaria). Onlangs stonden Kevin & Lindsay ook in Theater de Kattendans te Bergeijk! 

Voordelen:

* Persoonlijk
Muziek kan hele bijzondere herinneringen naar boven brengen! Muziek verbindt. Dat is precies wat wij proberen te doen met onze covers en eigen geschreven muziek. Wij geven altijd een persoonlijke draai aan onze covers! 

* Aangenaam volume
De kracht van muzikanten is om het juiste volume te vinden passend bij de gelegenheid. Willen jullie lekker los gaan? Geen probleem! Zo is het voor ons mogelijk om onze stijlvolle geluidsinstallatie overal neer te zetten, toereikend voor zeker 300 personen. Zo kunnen wij voor elke gelegenheid eigen apparatuur meenemen!

* Op maat gemaakt
Wij spelen graag in op de sfeer en het moment. Zo kijken wij graag naar wat er gebeurt met het publiek. Mogen de voetjes van de vloer? Reken er dan maar op dat wij die voetjes in beweging blijven houden met onze muziek! Is de setting laid-back, houden wij deze muziek maar al te graag aan.

* Uitgebreid repertoire & instrumenten
Ons repertoire groeit wekelijks. Ons huidig repertoire bestaat uit ruim 200 nummers in verschillende genres zoals pop, rock, jazz, Nederlandstalig, soul enz. Door middel van onze gitaar, piano en drumcomputer zijn er veel mogelijkheden.

Contact opnemen

+31 6 38331221

info@kevinenlindsay.nl