Kevin & Lindsay | Hét muzikale duo | Trouwen, feesten en events

Voice & Vows

Met ons Champagne Pakket zal Lindsay naast jullie zangeres óók jullie ceremonie voltrekken als trouwambtenaar / ceremoniespreker! Zien jullie het al voor jullie: een op maat gemaakte ceremonievoltrekking vol passie, energie en humor? Een ceremonie waarbij jullie verhaal perfect omlijst is door de mooiste muziek van ons? Laat die traantjes (ook van het lachen) maar komen!

Even voorstellen: Lindsay Beeks!

Yes! Jullie gaan trouwen! Ik kan jullie garanderen dat jullie trouwdag een van de allermooiste dagen van jullie leven zal zijn. Gelukkig kan ik er zelf ook over meepraten, want op 3 september 2021 heb ik volmondig JA gezegd tegen mijn lieve man: Max (vandaar ook mijn blije gezicht op de foto)!

Al jarenlang spelen Kevin (mijn zangpartner) en ik als muziekduo op de allermooiste bruiloften waar wij prachtige ceremonies en borrels muzikaal mogen omlijsten. Als totale romanticus kan ik geen genoeg krijgen van al die geweldige liefdesverhalen! Dat is ook precies de reden waarom ik beide werelden ben gaan combineren: muziek & liefdesverhalen. Zo is Voice & Vows ontstaan! 

Waarom Voice & Vows?

  • Origineel, gepassioneerd, vol energie én humor (met een Brabantse G!)
  • Tranen gegarandeerd (óók van het lachen!)
  • Ik ben tweetalig opgevoed, waardoor Engelse ceremonies geen enkel probleem zijn voor mij!
  • Elke bruiloft is uniek. Een standaard verhaal is bij mij echt een no-go. Kom maar op met die details!
  • Hoeveel trouwambtenaren ken jij die ook kunnen zingen?
  • Het regelen van een bruiloft is niet makkelijk. Er komt veel bij kijken. Ik geef jullie daarom maar al te graag heel veel tips & tricks!
  • Nog op zoek naar andere geweldige trouwleveranciers? I’ve got your back!

Neem contact op!

Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken! Ook kun je voor meer inforamtie terecht op www.voiceandvows.com