Aankomende optredens 2019

3 Januari

Bruiloft, Eindhoven

4 januari

(Openbaar!) De Vijfhoeck, Helmond

1 februari

Trouwjubileum, Bergeijk

6 Februari

Besloten feest, Eersel

7 februari

Besloten feest De Panberg, Eersel

21 Februari

Besloten feest, Bergeijk

14 Maart

Besloten feest, Eersel

gewijzigde optredens!

t/m midden april geen optredens i.v.m. Corona. Check onze beschikbaarheid!

Lindsay Berendsen

Lindsay Berendsen

De liefde voor muziek zat er van kleins af aan al in. Op 14-jarige leeftijd heeft ze haar twee zelfgeschreven nummers opgenomen waarmee ze ook heeft opgetreden. Vanaf haar 6e speelt ze piano en sinds kort ook gitaar!

Kevin Peels

Kevin Peels

De passie voor muziek heeft hij niet van een vreemde. Zijn vader heeft altijd in verschillende bands gezongen en Kevin treedt nu in zijn voetsporen. Als hij niet op het podium te vinden is, dan is hij te vinden achter de camera!

1
succesvolle
optredens
1
dagen bestaat
kevin & lindsay
1
nummers
in repertoire

Waarom Kevin & Lindsay?

op maat gemaakt

Wij spelen graag in op de sfeer en het moment. Zo kan het voorkomen dat bij een huwelijksceremonie het tekenen van de akte langer duurt dan gepland. Door het moment nauwkeurig te volgen, kunnen wij nummers ter plekke verlengen of juist inkorten. Op (bedrijfs)feesten kijken wij ook naar de sfeer. Komen de voetjes van de vloer? Reken er dan maar op dat wij die voetjes in beweging blijven houden met onze muziek!

Aangenaam volume

De kracht van muzikanten is het juiste volume weten te vinden, passend bij de gelegenheid. Willen jullie lekker losgaan? Geen probleem! Zo is het voor ons mogelijk om onze stijlvolle geluidsinstallatie overal neer te zetten, toereikend voor zeker 200 personen. Daar waar de gelegenheid vraagt naar achtergrondmuziek, zorgen wij er zeker voor dat de gasten elkaar kunnen blijven verstaan.

Persoonlijk

Muziek kan hele bijzondere herinneringen naar boven brengen! Zo kent iedereen wel een nummer waar een persoonlijk verhaal, emotie of gedachte aan vasthangt. Wij studeren maar al te graag deze waardevolle nummers voor jullie in!

Uitgebreid repertoire

Ons repertoire groeit wekelijks. Ons huidig repertoire bestaat uit ruim 150 nummers in verschillende genres zoals pop, rock, jazz, Nederlandstalig, soul etc. Door middel van onze gitaar, piano en drum samples zijn er veel mogelijkheden.

Contact opnemen

+31 6 38331221

info@kevinenlindsay.nl

Sluit Menu