Aankomende optredens

Zondag 21 Juli

Besloten feest Veldhoven @De Kers

Dinsdag 23 juli

18u – 19u @Reeshof Muzenconcerten Tilburg

Zondag 28 juli

13u – 17u @TerSpegelt Eersel

Zaterdag 3 augustus

21u – 00u @Buon Gusto Bergeijk

Donderdag 8 augustus

Toeristendagen @Eersel centrum

Vrijdag 9 augustus

20u – 23u @Besloten feest

Vrijdag 23 augustus

Bruiloft @Besloten feest

Zondag 1 september

Gehele dag @Zinderende Zomer Zondag Eindhoven

Zondag 8 september

12:30 – 16:30u @Museum Eersel

Kevin & Lindsay – Akoestisch Duo

Kevin & Lindsay ontmoetten elkaar in 2017 en kwamen er al snel achter dat zij dezelfde passie deelden: muziek! Sinds die tijd, vormen Kevin & Lindsay een akoestisch duo voor vele verschillende gelegenheden zoals huwelijken, (bedrijfs)feestenuitvaarten , festivals en gezellige BBQ’s! Naast het coveren van ruim 150 nummers in verschillende genres, schrijven zij ook eigen muziek. Dit geeft de mogelijkheid om verzoekjes in te dienen van zowel bestaande nummers als gepersonaliseerde nummers!

Voordelen

* Persoonlijk: Muziek kan hele bijzondere herinneringen naar boven brengen! Zo kent iedereen wel een nummer waar een persoonlijk verhaal, emotie of gedachte aan vasthangt. Wij studeren maar al te graag deze waardevolle nummers voor jullie in!

* Aangenaam volume: De kracht van muzikanten is het juiste volume weten te vinden, passend bij de gelegenheid. Willen jullie lekker losgaan? Geen probleem! Zo is het voor ons mogelijk om onze stijvolle geluidsinstallatie overal neer te zetten, toereikend voor zeker 200 personen. Daar waar de gelegenheid vraagt naar achtergrondmuziek, zorgen wij er zeker voor dat de gasten elkaar kunnen blijven verstaan.

* Op maat gemaakt: Wij spelen graag in op de sfeer en het moment. Zo kan het voorkomen dat bij een huwelijksceremonie het tekenen van de akte langer duurt dan gepland. Door het moment nauwkeurig te volgen, kunnen wij nummers ter plekke verlengen, of juist inkorten. Op (bedrijfs)feesten, kijken wij ook naar de sfeer. Komen de voetjes van de vloer? Reken er dan maar op dat wij die voetjes in beweging blijven houden met onze muziek!

* Uitgebreid repertoire: Ons huidige repertoire groeit wekelijks, met een huidig repertoire van ruim 150 nummers in verschillende genres zoals pop, rock, jazz, Nederlandstalig, soul etc. Door middel van onze gitaar, piano en drum samples zijn er veel mogelijkheden.

Dagen bestaat Kevin & Lindsay

Succesvolle optredens

Liedjes Gespeeld

Erg genoten van jullie optreden vanmiddag bij tussen koe en kroonluchter……wat een mooie stemmen en wat een kippenvel als ik jullie zo bezig zie…..pure passie…. Pascal Adriaansen

Bij Hemels – Wonen in Eersel tijdens een wijntje ontzettend genoten van Kevin & Lindsay optreden, waanzinnig mooi!! Erna van de Schoot

Gegevens Kevin & Lindsay

Telefoon: 06-38331221
E-mail: info@kevinenlindsay.nl
Facebook: facebook.com/kevinenlindsay
Instagram: instagra.com/kevinenlindsay
Website: www.kevinenlindsay.nl

Neem contact op!

© Kevin & Lindsay | Ontworpen door ProduK Media